primitiva-raser
Primitiva raser av hundar

Den klass av primitiva raser hund representerar en stor grupp av Primitiva och Spets typ hundar. Några av dessa är de äldsta hundraserna i världen.

hunden-familjen
Den perfekta hunden för familjen?

Varje hund förtjänar mer än ett kärleksfullt hem – de förtjänar rätten kärleksfulla hem. Hitta den bästa matchningen till din familj

hund-bakom-ryggen
Är din hund att gå bakom ryggen?

Få henne att gå tillbaka till där hon var tvungen att stanna och ge henne ”stanna” – kommandot. Hur i hela VÄRLDEN gör man för att stoppa ett beteende som händer bakom din rygg!? Hundar gör dåliga saker när vi inte ser det eftersom de lär sig något dåligt händer när de gör dem framför oss.

hund-i-restaurangen
Med en hund i restaurangen?

Det finns hundratals pet-vänliga restauranger. Behöver du hjälp att välja var du skall äta? Visa bilder på varje hund trevlig restaurang och läs recensioner av andra gäster med hundar här.

hund-simning
Hund och vatten – simning

Medan det kan inte vara sant (och en bra anledning till varför du aldrig ska bara slänga i en hund i en sjö, pool eller hav), det finns vissa raser som ofta är mer skickliga på att simma. Dessa hundar har generationer av förfäder i deras blod som föds upp för att hämta vatten.