sjukvard-fran-skyddsrummet
Hund och sjukvård från skyddsrummet

När du anta ett husdjur från skydd, är det viktigt att omedelbart etablera en relation med en veterinär för att ta hand om detta nya tillägg till din familj. I själva verket ditt husdjur som behöver prövas minst årligen av en veterinär, även om det verkar frisk så många sjukdomar är dolda och inte är uppenbart

aktiviteter-hund
Hur många aktiviteter hund behöver

Vissa av dessa aktiviteter är klassade som ”arbetande hund” – aktiviteter, men är också gjort på ett fritids grund, eller som en offentlig tjänst. Vissa hund-aktiviteter är rent rekreation i naturen, medan andra är konkurrenskraftig hund sport. Många av dessa aktiviteter kan vara nya för dig.

hunden-i-lagenheten
Hunden i lägenheten

När det kommer till lägenheten husdjur, storleken spelar roll. Jätte tassar och långa ben inte alltid blanda väl med små utrymmen. Men storleken på din hund är inte det enda som räknas.

hundsport
Hundsport och aktiviteter

De val som dog i sport och rekreation är nästan oändliga. Dog sport kan hjälpa till att hålla aktiva hundar både fysiskt och psykiskt friska. Alla hundar behöver en viss grad av motion, men de flesta kommer att trivas med extra stimulans

voljär-hund
Voljär för en hund

Hund är inte bara en säkerhetsvakt i ett land hus eller villa, men vår sanna vän.Om det bor en hund på gatan, du måste ordna för henne full bostäder där det är för att gömma sig från regn, vind eller värme.